Foredrag om alt

Er I gået tør for lyse ideer til et underholdende arrangement!

Pluk et at nedenstående foredrag, eller kom gerne med et emne som rammer målgruppen. Jeg sætter et foredrag sammen så I går muntre og oplyst fra arrangementet.

Foredrag:

Sjov med stress. (Om tilværelsen. Voksenlivet. Jagten på det perfekte liv. Nedtur & optur. Hvordan påvirkes vores hjerne i dagligdagen? mv.)

Forretningsmand eller topidrætsudøver. (Sammenligningen er åbenlys. Lysten til at vinde eller frygten for at tabe?Jagten for at nå toppen og faldet fra tinden. Påvirkningerne, mv.)

Grøn bæredygtighed. (Om begrebet og hvornår det opstod? Hvordan påvirkes vi? Hvad gør vi egentlig ved det? Hvad bliver fremtiden? Sjove opfindelser som gavner kloden, mv.)

Driftig virksomhed. Udvikler I virksomheden eller gør I som I bare som I plejer? Er der stor udskiftning blandt de ansatte? Mister I kunder? Hvad gør konkurrenterne så attraktive. Hvordan kommer vi fremad? Foredraget indeholder en masse gode og dårlige eksempler på hvordan der bliver drevet virksomhed, og hvorfor det nok bør gøres anderledes.

Golden oldies / Tiden som pensionist. (Planer der blev lagt mens vi arbejdede. Om ikke at være forpligtet. Tosomhed & ensomhed. Skavanker. Boost tilværelsen som pensionist. mv.)

Jeres interessante emne som skal formidles så det er underholdende og brander din virksomhed.

Interesseret i at høre mere? klik her

Med venlig hilsen

Thomas